ERHVERVSRENGØRING

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring i København og på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring med stor tryghed, tillid og præcision

Kontorrengøring

Erfarne medarbejdere med Fleksibilitet og faglighed

Hovedrengøring

Dybdegående rengøring, og tryghed og tillid i leverancen

RENGØRING MED FOKUS PÅ MILJØ, INDEKLIMA OG KVALITET

Erhvervsrengøring på Sjælland

Hos AUREL har vi mange års erfaring med os i bagagen, når det kommer til erhvervsrengøring, hvorfor du trygt og med ro i maven kan vælge os til at varetage din næste rengøringsopgave. Vi har nemlig et virkelig kompetent og dygtigt team af rengøringsmedarbejdere, der er specialiseret i rengøring i forskellige typer erhverv. Hvis du vælger AUREL kan du derfor forvente høj kvalitet og effektiv rengøring hver gang. Desuden er det vigtigt for os, at du oplever stabilitet, ordentlighed, sikkerhed og tryghed, når du vælger AUREL som din eksterne samarbejdspartner. På den måde sikrer vi, at du altid får den bedste service og det mest optimale resultat.

Erhvervsrengøring er et vidt begreb, der spænder over mange forskellige former for rengøring. Og hos AUREL varetager vi også rengøringsopgaver i erhverv af forskellig karakter. Vores store ekspertise og erfaring sikrer dig et virkelig højt niveau, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget. Så hvis du leder efter et professionelt rengøringsfirma på Sjælland, så kan du trygt lade AUREL løfte opgaven.

Skræddersyede løsninger inden for erhvervsrengøring i København

Vi kan hos AUREL udføre en bred vifte af opgaver, når det kommer til erhvervsrengøring. Du må derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller, hvad vi kan gøre for dig. Vi skræddersyr altid vores løsninger, så de er tilpasset dine specifikke behov og ønsker. Det tror vi på, giver både dig og os de bedste forudsætninger for opgaven. Derfor vil vi altid gerne høre, hvad du gerne vil have fra os, så vi i fællesskab kan finde den mest optimale løsning til dig. AUREL tilbyder rengøring af højeste kvalitet, god service med dig i centrum og fleksibilitet ud over det sædvanlige.

Samme pris som hvis du bestiller direkte fra rengøringsfirmaet, bare med bedre betingelser

Gennem årene har vi hos AUREL opnået stor ekspertise og speciale inden for en række områder, når det kommer til erhvervsrengøring og løsninger til virksomheder. Vi kan bl.a. tilbyde kontorrengøring og erhvervsrengøring i forskellige former og størrelser. Derudover har vi også speciale i hovedrengøring, tæpperens og flytterengøring. Hvis du har brug for en samarbejdspartner til din rengøring, så kan du trygt og sikker vælge AUREL til at stå for opgaven. Vi vil altid gerne hjælpe dig til en renere og sundere hverdag.

Erhvervsrengøring København

Central beliggenhed

Vi har en central beliggenhed og rykker ud til virksomheder i København, Rødovre, Glostrup, Herlev, Køge, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Taastrup, Greve, Smørum, Måløv, Søborg, Slagelse, Hørsholm, Nordsjælland, Hillerød, Lyngby, Hvidovre, Ishøj,

Godt indeklima og miljøskånsomme produkter

En af de ting, vi går meget op i hos AUREL, er et godt og sundt indeklima. Det kan nemlig være en hel afgørende del af effektiviteten og produktiviteten på en arbejdsplads. En tung lugt og manglende frisk luft kan sætte sine spor på vores daglige trivsel – såvel som støv, skidt og snavs kan påvirke vores energiniveau og have en negativ effekt på allergener. Hertil kan kvalitetsbevidst og veludført erhvervsrengøring bidrage til at nedbringe sygedage blandt medarbejderne.

Det er således en god investering at få udført løbende erhvervsrengøring af et professionelt rengøringsfirma. Hos AUREL vil vi derfor gerne være behjælpelige med, at din arbejdsplads eller dine lokaler får et sundere indeklima, som alle kan færdes i med god ro i maven.

Yderligere anvender vi også så meget som muligt miljøskånsomme produkter og lave doseringer, så i og vores medarbejdere udsættes mindst muligt for støv og skrappe kemikalier. Det er essentielt for os, at vi tager hensyn til både mennesker og planeten, hvorfor vi også har stor fokus på ergonomi, gode arbejdsforhold og trivsel blandt alle involverede parter. Derfor er du garanteret stor hensyntagen, ordentlighed, bæredygtighed og præcision, når du vælger AUREL til din næste erhvervsrengøringsopgave.

Erhvervsrengøring på Sjælland med stor tryghed, tillid og præcision

Hos AUREL har vi valgt at specialisere os inden for erhvervsrengøring for danske virksomheder i den private og offentlige sektor. Vi varetager alle former for rengøring af jeres lokaler og inventar, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken renlighed, præcision eller effektivitet. Det kan både være den almindelige daglige rengøring, den dybdegående hovedrengøring, periodisk rengøring af specielle områder og maskiner eller desinficering af forskellige miljøer. Det hele kan både være på daglig basis, periodisk eller lignende. Det er op til de behov og ønsker, som du har til rengøringsopgaven. Hos AUREL påtager vi os desuden specialopgaver som polering eller oliebehandling af møbler.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvilken slags arbejde vi udfører, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Det vigtigste for os er, at du bare føler dig set og hørt og ikke mindst får det, som du gerne vil have og har brug for. Vi vægter tillid og tryghed højt, så opgaven bliver til et samarbejde mellem dig og os, hvor der altid er åben dialog og direkte kommunikation. Ydermere kan du forvente korte svartider og hurtig levering, når du vælger AUREL.

Du kan læse meget mere om vores specialområder i menuen. Vi tilbyder også Kontorrengøring

Kontakt os gerne på telefonisk og få et uforpligtende tilbud helt gratis. Vi kommer gerne og måler jeres areal, samt lytter til jeres rengørings ønsker – Telefonisk : +45 70 60 33 55

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores team består kun af professionelle rengøringsfolk, der alle har en faglig stolthed for deres fag. Vores serviceleder har Insta800 certificering hvilket er med til at gøre arbejdsprocesserne mere effektive. I kan få de samme faste rengøringsfolk, der kommer ud og gør til jeres kontor i Rødovre rent. Hos os får I en samarbejdspartner, der tager rengøringen af jeres kontor alvorligt - lige så alvorligt som I gør det.

Ja. Fordi vores rengøringsassistenter bor tæt på jeres virksomhed, og kan vi tilbyde jer en super fleksibel erhvervsrengøring - også uden for jeres normale arbejdstider. Vi kan eksempelvis gøre rent hos jer i weekender eller om aftenen.

En god erhvervsrengøring er vigtig for at sikre et godt indeklima og for at forebygge skader på inventar og bygning. Det er også vigtigt for at sikre, at alle regler overholdes til punkt og prikke. Erhvervsrengøring er en tillidssag. God kommunikation og uddannelse giver et godt samarbejde. Som virksomhed slipper I for at bøvle med fraværende medarbejdere, ledelsen af rengøringsmedarbejdere.

Vores forskellige rengøringspakker er billigere end man skulle tro. Prisen på kontorrengøring hos jer afhænger blandt andet af jeres lokalers størrelse, samt hvor tit og hvor meget I ønsker rengjort. Få et skarpt tilbud i dag. Vi kommer gerne ud og måler op så vi præcis ved antal kvm. og rengørigøringsplanen for at give en god pris.

Erhvervsrengøring er den type rengøring, der udføres i og på erhvervsejendomme. Rengøringen kan omfatte alt fra rengøring af kontorer og butikker til rengøring af industrielle bygninger og lokaler. Erhvervsrengøring kan også omfatte rengøring af udendørs arealer såsom parkeringspladser og haver.

Rengøring af kontorlokaler er ofte mere komplekst end rengøring af private boliger, da der er flere forskellige typer af arealer og overflader, der skal rengøres, samt krav der skal opfyldes. Erhvervsrengøring kræver derfor ofte specialiseret viden og udstyr.