ERHVERVSRENGØRING Albertslund

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Albertslund (2023): Få strålende kontorrengøring!

Er du på udkig efter en effektiv erhvervsrengøring af dine kontorlokaler i Albertslund? Vi er glade for at kunne tilbyde dig det bedste tilbud, så du kan få et godt indeklima med glade medarbejdere.

Få tilbud: Kontakt os for at høre nærmere om vores erhvervsrengøring i Albertslund, så vi kan finde den bedste løsning tilpasset jeres virksomheds behov.

Vi kan hjælpe med erhvervsrengøring i Albertslund inden for disse områder

Hos Aurel.dk klarer vi med højt teknisk niveau både små og store rengøringsopgaver:

 • Erhvervsrengøring: Vi tilbyder tryg, professionel og grundig rengøring af jeres erhvervsejendom/lokaler.
 • Kontorrengøring: Vores erfarne medarbejdere sørger for, at jeres kontorlokaler skinner!
 • Hovedrengøring: Har I brug for en grundig og gennemført rengøring? Så klarer vi det med et smil.
 • Desinficering: Vi garanterer en sikker desinficering og et perfekt resultat.
 • Gulvbehandling: Vi behandler alle gulve med respekt og omtanke.
 • Tæpperens: Med vores effektive tæpperensning giver vi jeres tæpper et nyt liv.
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk giver dig en garanti for en omfattende og grundig rengøring af dine maskiner og udstyr.

Et rent kontor er et lækkert kontor!

Vores team af rengørings specialister i Albertslund vil komme til jeres kontor og gøre det rent. Vi nyder at fjerne alt rod og snavs, så I kan fokusere på jeres job i et rent og behageligt miljø.

Vores forskellige services består af professionelle løsninger, grundighed og en uovertruffen høj kvalitet!

 • Vi ordner snavsede toiletter
 • Gør fedtede og beskidte overflader rene
 • Fingerpletter og snavs på skrivebordene fjernes med omhu
 • Snavsede computerskærme bliver rene som nye
 • Beskidte tastaturer renses i dybden
 • Fjerner gammelt støv og nullermænd i alle krogene!

Sådan bliver jeres medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel

 1. God rengøring er vigtigt for indeklimaet: Undersøgelser har vist, at kontorer, der ikke er blevet ordentligt rengjort, kan forårsage hovedpine, træthed og irritabilitet. For at undgå disse problemer, kan man hyre et professionelt rengøringsfirma, der ved, hvordan man effektivt rengør og dermed forbedrer indeklimaet.
 2. Færre sygedage: Når der ikke bliver foretaget effektiv og regelmæssig rengøring, giver man bakterierne frit spil. Det fører oftest til flere sygedage og en lavere produktivitet blandt medarbejderne. Ved at få en grundig rengøring fra Aurel kan I mindske risikoen for at blive syge.
 3. Større arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der er glade på deres arbejdsplads, er mere effektive. Et godt miljø og rene kontorlokaler er derfor vigtige faktorer for at medarbejderne trives bedst muligt!
 4.  

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

“Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Albertslund!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Hos os får I en samarbejdspartner, der tager rengøringen af jeres kontor lige så alvorligt som I gør. Vores team er sammensat af professionelle rengøringsfolk, der alle har en faglig stolthed for deres fag. Vores serviceleder har Insta800 certificering hvilket er med til at gøre arbejdsprocesserne mere effektive. Har i lyst, tilbyder vi også at det er samme faste rengøringsfolk, der kommer ud og gør til jeres kontor rent.

Ja det kan vi. Da vores rengøringsassistenter bor tæt på Albertslund, kan vi give jer en meget fleksibel erhvervsrengøring, selv uden for jeres almindelige arbejdstider. Vi kan eksempelvis gøre rent hos jer i weekender eller om aftenen.

At have en professionel erhvervsrengøring er afgørende for at opretholde et sundt indeklima og forhindre skader på inventar og bygninger. Det er også vigtigt for at overholde alle regler og retningslinjer. Erhvervsrengøring er en tillidssag, hvor god kommunikation og veludført arbejde er afgørende for et godt samarbejde. Som virksomhed slipper I for at bruge tid på ledelse af rengøringspersonale.

Vores rengøringspakker indenfor erhversrengøring er overkommelige. Prisen på kontorrengøring afhænger af størrelsen på jeres lokaler, samt hvor ofte og hvor meget I ønsker at få rengjort. Få et skræddersyet tilbud i dag. Vi kommer gerne ud og måler op, så vi kan give en præcis pris baseret på antal kvm og rengørigøringsplanen.

Erhvervsrengøring er en type rengøring, der omfatter alt fra rengøring af kontorer og butikker til rengøring af industrielle bygninger og lokaler samt udendørs arealer såsom parkeringspladser og haver.

Erhvervsrengøring kræver ofte mere specialiseret viden og udstyr, da det er mere omfattende. Det skyldes at rengøring af kontorlokaler ofte er mere komplekse end rengøring af private boliger, da der er flere forskellige typer af arealer og overflader, der skal rengøres, samt krav der skal opfyldes.