ERHVERVSRENGØRING Ballerup

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Ballerup (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Søger du en effektiv erhvervsrengøring af jeres kontorlokaler i Ballerup? Vi er glade for at kunne tilbyde en professionel rengøring, så I kan få et godt indeklima og glade medarbejdere.

Få tilbud: Ønsker du at høre nærmere om vores erhvervsrengøring i Ballerup, så kontakt os og vi finder den bedste løsning for jeres virksomheds behov.

Vi hjælper med erhvervsrengøring i Ballerup inden for disse områder

Hos Aurel.dk gøre vi rent med højt teknisk niveau, indenfor både små og store rengøringsopgaver:

 • Erhvervsrengøring: Rengøring af jeres erhvervsejendom/lokaler med stor tryghed, sikkerhed, faglighed og nøjagtighed.
 • Kontorrengøring: Vores erfarne medarbejdere hjælper med at få jeres kontorlokaler skinnende rene!
 • Hovedrengøring: Trænger jeres kontor til en ordentlig hovedrengøring? Så klarer vi det med et smil.
 • Desinficering: Vi forsikrer en forsvarlig desinficering og et tilfredsstillende resultat.
 • Gulvbehandling: Vi behandler jeres gulve med omhu, respekt og kærlighed.
 • Tæpperens: Jeres tæpper får et nyt liv med vores effektive tæpperens.
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk garantere en grundig rengøring af jeres maskiner og udstyr

Et lækkert kontor er et rent kontor!

Vores team af rengørings specialister i Ballerup vil komme til jeres kontorlokaler og gøre det, de gør bedst – skrubbe, rense, vaske og støvsuge alt snavset væk, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde i et rent og behageligt miljø.

Vi tilbyder professionelle services der er omhyggeligt udført og af højeste kvalitet!

 • Vi klarer snavsede toiletter
 • Fedtede overflader bliver vasket rene
 • Fingerpletter og snavs på skrivebordene fjernes med omhu
 • Snavsede computerskærme bliver skinnende som nye
 • Klistrede tastaturer renses grundigt
 • Vi siger farvel til gammelt støv og nullermænd i krogene!

Sådan bliver jeres medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel

 1. God rengøring er godt for indeklimaet: Undersøgelser viser at en pæn og ren arbejdsplads, er med til at mindske hovedpine, træthed og irritabilitet. Derfor bør I overveje hjælp fra et professionelt rengøringsfirma, så I fortsat kan undgå disse problemer.
 2. Færre sygedage: Uden regelmæssig og effektiv rengøring, vil bakterier få lov til at udvikle sig. Dette kan resultere i flere sygedage og en lavere produktivitet på arbejdspladsen. Ved at få en grundig rengøring fra Aurel, kan I reducere risikoen for sygdom.
 3. Større arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der er glade på deres arbejdsplads, er også mere effektive. Et godt miljø og rene kontorlokaler er to vigtige faktorer, der bidrager til medarbejdernes velvære og produktivitet.
 4.  

Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Ballerup!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Rengøring af erhvervsejendomme omfatter alt fra rengøring af kontorer, butikker, industrielle bygninger og lokaler til rengøring af udendørsarealer som parkeringspladser og haver.

Kontorlokaler kræver ofte mere avanceret rengøring end private boliger, da der er et større antal forskellige typer af arealer og overflader, der skal vedligeholdes, samt specifikke krav, der skal overholdes. Dette kræver det særlig viden og udstyr for at udføre en professionel erhvervsrengøring.

Vores rengøringspakker er billigere end man skulle tro. Prisen på jeres rengøring afhænger af størrelsen på jeres lokaler, samt hvor ofte og hvor meget I ønsker at få rengjort. Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud. Så kommer vi ud og måler op, for at give en præcis pris baseret på antal kvm. og den rengøringsplan, I ønsker.

At have en høj kvalitet af erhvervsrengøring er afgørende for at sikre et godt indeklima og undgå skader på inventar og bygninger. Det er også vigtigt for at overholde alle gældende regler. Vi går op i at have et godt samarbejde, med en god kommunikation. Ved at få hjælp af et professionelt rengøringsfirma, slipper I for at bekymre jer om fraværende medarbejdere og ledelse af rengøringsmedarbejdere.

Ja, det gør vi. Vi kan tilbyde et super fleksibelt samarbejde, hvor vi også kan gøre rent udenfor jeres normale åbningstider. Passer det ikke, kan det også lade sig gøre i weekender eller om aftenen. Det skyldes vores rengøringsassistenter bor tæt på Ballerup.

Vores team er udelukkende sammensat af professionelle rengøringsfolk, der alle har stor stolthed over deres arbejde. Vores serviceleder har Insta800-godkendelse, hvilket gør processerne mere effektive. Vi kan tilbyde de samme faste rengøringsfolk, der kommer til jeres kontor i Ballerup, hvis det har jeres interesse. Vi er en samarbejdspartner, der tager rengøringen af jeres kontor lige så alvorligt som I gør.