ERHVERVSRENGØRING Brøndby

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Brøndby (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Er du på udkig efter en effektiv erhvervsrengøring til jeres kontorlokaler i Brøndby? Vi tilbyder professionel rengøring, så I kan få et behageligt indeklima samt glade og produktive medarbejdere.

Få tilbud i dag: Har du brug for professionel erhvervsrengøring i Brøndby? Så kontakt os, og vi finder den helt rigtige løsning tilpasset jeres behov.

Få hjælp til erhvervsrengøring i Brøndby inden for disse områder

Hos Aurel.dk udfører vi både små og store rengøringsopgaver, altid med fokus på højt teknisk niveau.

 • Erhvervsrengøring: Få jeres erhvervsejendom/lokaler rengjort med en følelse af sikkerhed, tryghed, professionalisme og præcision.
 • Kontorrengøring: Vores dygtige medarbejdere får jeres kontorlokaler til at være skinnende rene!
 • Hovedrengøring: Har jeres lokaler brug for en grundig hovedrengøring? Så står vi klar til at hjælpe.
 • Desinficering: Vi garanterer en sikker desinficering samt et tilfredsstillende resultat.
 • Gulvbehandling: Er jeres gulve blevet slidte med tiden? Så hjælper vi med at give dem en kærlig hånd.
 • Tæpperens: Giv jeres tæpper et nyt liv med vores effektive tæpperens.
 • Produktionsrengøring: Vores team sørger for en grundig rengøring af jeres maskiner og udstyr.

Et skinnende rent kontor er et lækkert kontor!

Vores hold af rengørings specialister i Brøndby står klar til at besøge jeres kontorlokaler og fjerne alt snavset! De vil skrubbe, rengøre, vaske og støvsuge, så jeres arbejdsmiljø er rent og behageligt.

Aurel tilbyder professionelle services af højeste kvalitet!

 • Vi klarer de snavsede toiletter!
 • Vi får fedtede overflader til at blive rene igen
 • Fingerpletter og andre snavs på skrivebordene gør vi omhyggeligt rent
 • Snavsede computerskærme får vi til at skinne igen
 • Klistrede tastaturer får vi grundigt rengjort
 • Vi siger farvel til gammelt støv og nullermænd, som vi fjerner fra alle hjørner

Gør jeres medarbejdere gladere med rengøring fra AUREL

 1. Rengøring er godt for indeklimaet: Undersøgelser viser at vedligeholdelse af en ren arbejdsplads kan hjælpe med at forebygge hovedpine, træthed og irritabilitet. Derfor er det værd at overveje hjælp fra et professionelt rengøringsfirma.
 2. Lavere sygefravær: Med en rengøringsløsning fra Aurel kan jeres virksomhed opnå lavere sygefravær. Dette skyldes en bedre hygiejneløsning, som reducerer risikoen for at der vil blive spredt smitsomme sygdomme.
 3. Større arbejdsglæde og produktivitet: Mennesker der er tilfredse på deres job, udfører også deres arbejde mere effektivt. Derfor er det vigtigt at skabe et godt og behageligt miljø og rene kontorer.

Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Brøndby!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Det skal i fordi vores team af professionelle rengøringsfolk, står klar til at yde deres bedste. Vores serviceleder har Insta800-godkendelse og alle i teamet har stor stolthed over sit arbejde. Derudover kan vi tilbyde det samme team af faste rengøringsfolk til jeres kontor i Brøndby, hvis I ønsker det. Vi tager rengøringen af jeres kontor alvorligt og stræber efter at levere de bedste resultater.

Ja, det gør vi! Vi tilbyder et meget fleksibelt samarbejde, så vi kan gøre rent uden for jeres normale åbningstider. Vi kan tilpasse det til jeres behov, hvis det ikke passer ind i jeres almindelige rutiner. Dette skyldes, at vores rengøringsassistenter bor tæt på Brøndby.

En høj kvalitet af erhvervsrengøring er afgørende for at sikre et godt indeklima og miljø. Det skal også hjælpe med at overholde alle gældende regler. Derfor går vi meget op i at have et godt samarbejde med god kommunikation. En anden fordel ved at bruge et professionelt rengøringsfirma er at, I slipper for bekymringer om fraværende medarbejdere og ledelse af rengøringsmedarbejdere.

Mange er glade for at opdage, at vores rengøringspakker er billigere, end de havde forventet. Prisfastsættelse afhænger af størrelsen af jeres lokale og jeres rengøringsbehov. Vi tager gerne et kig på det og laver et skræddersyet tilbud. Vi kommer ud og måler op og giver en præcis pris baseret på kvadratmeter og den rengøringsservice, I ønsker. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at få et godt tilbud.

Erhvervsrengøring omfatter alt fra rengøring af kontorer, butikker, industrielle bygninger og udendørsarealer som parkeringspladser og haver. Det kræver et særligt kendskab og udstyr for at udføre en professionel rengøring af erhvervsejendomme, da der er et større antal forskellige typer af arealer og overflader, som skal vedligeholdes, samt specifikke krav, der skal overholdes.