ERHVERVSRENGØRING GLOSTRUP

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Glostrup (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Er du interesseret i en professionel erhvervsrengøring af dit kontor i Glostrup? Vi er glade for at hjælpe dig med at opretholde et sundt indeklima og glade medarbejdere. Få det bedste tilbud her!

Få tilbud: Kontakt os for at høre mulighederne for erhvervsrengøring i Glostrup, så vi kan finde den optimale løsning til jeres virksomhed.

Få hjælp med erhvervsrengøring i Glostrup inden for disse områder

Hos Aurel.dk udfører vi både små og store rengøringsopgaver med et højt teknisk niveau.

 • Erhvervsrengøring: Vi tilbyder at rengøre jeres erhvervsejendom/lokaler med stor sikkerhed, professionalisme og præcision.
 • Kontorrengøring: Vores kompetente personale vil få jeres kontorlokaler til at stråle!
 • Hovedrengøring: Er du på udkig efter en omfattende og grundig rengøring? Vi er her og hjælper med et smil.
 • Desinficering: Vi lover både en sikker desinficering og et godt resultat.
 • Gulvbehandling: Vi behandler dine gulve med stor respekt
 • Tæpperens: Vores effektive tæpperens vil give jeres tæpper et nyt liv.
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk giver dig en forsikring om en grundig rengøring af dine maskiner og udstyr.

Et velholdt kontor er et rent kontor!

Vores rengøringshold i Glostrup er klar til at besøge jeres kontor. Vi nyder at fjerne al snavs, så I kan fokusere på jeres job i et frisk og pænt miljø. Vi skrubber, renser, vasker og støvsuger alt, hvad der skal fjernes.

Vi tilbyder professionelle løsninger, omhyggelighed og enestående høj kvalitet!

 • Vi renser snavsede toiletter
 • Fedtede overflader bliver gjort skinnende rene
 • Fingeraftryk og snavs på skriveborde bliver fjernet med omhu
 • Snavsede skærme bliver gjort skinnende
 • Klistrede tastaturer bliver grundigt rengjort
 • Sig farvel til skidt og støv i hjørnerne

Sådan bliver jeres medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel

 1. Få et bedre indeklimaet: Undersøgelser har vist, at manglende rengøring af kontorer kan resultere i hovedpine, træthed og irritabilitet. Det er derfor afgørende at få professionel assistance til rengøringen for at opretholde et sundt miljø og undgå disse ubehagelige symptomer.
 2. Mindre sygefravær: Ved at få Aurel til at udføre effektiv og regelmæssig rengøring, kan bakterierne holdes under kontrol. Dette vil føre til færre sygedage og øget produktivitet.
 3. Øget arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der føler sig godt tilpas på deres arbejdsplads, er mere produktive. Et godt arbejdsmiljø og rene kontorlokaler er vigtige faktorer for at skabe et behageligt miljø for medarbejderne.
 •  

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

“Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Glostrup!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores team består af faguddannede rengøringsfolk, som alle er stolte af deres arbejde. Vores serviceleder har Insta800-certificering, som gør processerne mere effektive. Vi tilbyder de samme faste rengøringsfolk, der kommer ud og gør jeres kontor i Glostrup rent. Vi er en samarbejdspartner, der tager rengøringen af jeres kontor lige så seriøst, som I selv gør det.

Ja. Vi kan give jer en utrolig fleksibel erhvervsrengøring, som også er udenfor jeres almindelige arbejdstider. Det skyldes at vores rengøringsassistenter bor i nærheden af Glostrup. Det er f.eks. en mulighed at vi kommer hos jer om aftenen eller i weekenden.

Det er essentielt at have en professionel erhvervsrengøring for at sikre et sundt indeklima og undgå skader på inventar og bygninger. Det er også nødvendigt for at overholde alle regler. Det kræver god kommunikation og uddannelse at have et godt samarbejde. Som virksomhed kan I slippe for bekymringer omkring fraværende medarbejdere og ledelse af rengøringsmedarbejdere.

Vores rengøringspakker er mere overkommelige end man skulle tro. Vi kommer gerne ud og måler op, så vi præcist ved størrelsen på jeres lokaler og hvad der skal rengøres, for at give en konkurrencedygtig pris. Prisen for kontorrengøring afhænger af hvor ofte og hvor meget I ønsker at blive rengjort. Få et godt tilbud i dag.

Rengøring af erhvervsejendomme omfatter alt fra kontorer og butikker til industrielle bygninger og lokaler, samt udendørs arealer som parkeringspladser og haver.

Kompleks rengøring af erhvervslokaler kræver ofte specialiseret viden og udstyr, da det kan omfatte alt fra rengøring af kontorer, butikker og industrielle bygninger til udendørsarealer som parkeringspladser og haver. Det er ofte mere komplekst end rengøring af private boliger, da der er flere forskellige typer af overflader og krav, der skal opfyldes.