ERHVERVSRENGØRING GREVE

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Greve (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Er du på udkig efter en effektiv erhvervsrengøring af dit kontor i Greve? Vi elsker at gøre rent, så du kan få et sundt indeklima med glade medarbejdere. Få det bedste tilbud her!

Få tilbud: Kontakt os for at høre nærmere om vores erhvervsrengøring i Greve, så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop jeres virksomheds behov.

Vi kan hjælpe med erhvervsrengøring i Greve indenfor disse områder

Hos Aurel.dk udfører vi både små og store rengøringsopgaver med et højt teknisk niveau.

 • Erhvervsrengøring:Vi tilbyder rengøring af jeres erhvervsejendom/lokaler med stor sikkerhed, faglighed og nøjagtighed.
 • Kontorrengøring: Vores dygtige medarbejdere vil gøre jeres kontorlokaler strålende!
 • Hovedrengøring: Har I behov for en grundig og omfattende rengøring? Vi står klar til at hjælpe med et smil
 • Desinficering: Vi garanterer både en sikker desinficering og et utmerket resultat.
 • Gulvbehandling: Vi behandler alle gulve med stor respekt
 • Tæpperens: Jeres tæpper får et nyt liv med vores effektive tæpperens
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk giver dig en garanti for en omfattende rengøring af dine maskiner og udstyr.

Et dejligt kontor er et rent kontor!

Vores team af rengøringsspecialister i Greve er klar til at komme ud til jeres kontorlokaler. Vi elsker at fjerne alt det snavs, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde i et rent og lækkert miljø. Vi skrubber, renser, vasker og støvsuger alt det, der skal væk.

Vi tilbyder professionelle løsninger, omhyggelighed og enestående høj kvalitet!

 • Vi klarer snavsede toiletter.
 • Fedtede overflader bliver vasket rene.
 • Fingerpletter og snavs på skrivebordene bliver fjernet med omhu.
 • Snavsede computerskærme bliver skinnende rene.
 • Klistrede tastaturer bliver grundigt rengjort.
 • Siger farvel til skidt og nullermænd i krogene!

Sådan bliver jeres medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel

 1. Få et bedre indeklimaet: Undersøgelser har vist, at dårligt rengjorte kontorbygninger kan føre til hovedpine, træthed og irritabilitet. Det er derfor vigtigt at få professionel hjælp til rengøringen, så man kan opretholde et sundt indeklima og undgå disse problemer.
 2. Mindre sygefravær: Ved at have en effektiv og regelmæssig rengøring fra Aurel, kan bakterierne holdes i skak. Dette vil resultere i færre sygedage og højere produktivitet.
 3. Øget arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der har det godt på deres arbejdsplads, er mere effektive. En af de ting, der bidrager til medarbejdernes velvære, er et godt indeklima og rene kontorlokaler!

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

“Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Greve!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores team er kun sammensat af faglærte rengøringsfolk, der alle har stor stolthed for deres arbejde. Vores serviceleder har Insta800-certificering, som gør processerne mere effektive. Vi tilbyder de samme faste rengøringsfolk, der kommer ud og gør jeres kontor i Greve rent. Vi er en samarbejdspartner, der tager rengøringen af jeres kontor meget alvorligt - lige så alvorligt som I selv gør det.

Ja. Da vores rengøringsassistenter bor i nærheden af Greve, kan vi give jer en ekstrem fleksibel erhvervsrengøring - også uden for jeres almindelige arbejdstider. Vi kan f.eks. gøre rent hos jer i weekenden eller om aftenen.

At have en professionel erhvervsrengøring er afgørende for at sikre et sundt indeklima og forebygge skader på inventar og bygninger. Det er også vigtigt for at overholde alle regler. Det er vigtigt at have et godt samarbejde, som kræver god kommunikation og uddannelse. Som virksomhed slipper I for at bekymre jer om fraværende medarbejdere og ledelse af rengøringsmedarbejdere.

Vores rengøringspakker er mere overkommelige end man skulle tro. Prisen for kontorrengøring afhænger af størrelsen på jeres lokaler, samt hvor ofte og hvor meget I ønsker at blive rengjort. Få et godt tilbud i dag. Vi kommer gerne ud og måler op, så vi præcist ved antallet af kvm og hvad der skal rengøres, for at give en konkurrencedygtig pris.

Rengøring af erhvervsejendomme omfatter alt fra rengøring af kontorer og butikker til rengøring af industrielle bygninger og lokaler samt udendørs arealer såsom parkeringspladser og haver.

Erhvervsrengøring kræver ofte specialiseret viden og udstyr, da det kan omfatte alt fra rengøring af kontorer og butikker til rengøring af industrielle bygninger og lokaler, samt rengøring af udendørs arealer såsom parkeringspladser og haver. Det er ofte mere komplekst end rengøring af private boliger, da der er flere forskellige typer af arealer og overflader, der skal rengøres, samt krav der skal opfyldes.