ERHVERVSRENGØRING Herlev

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Herlev (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Vil du gerne have professionel erhvervsrengøring af dit kontor i Herlev? Vi er klar til at hjælpe dig med at skabe et sundt miljø og glade medarbejdere. Få det bedste tilbud her!

Få tilbud: Kontakt os for at undersøge de forskellige muligheder for erhvervsrengøring i Herlev, så vi kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

Få hjælp med erhvervsrengøring i Herlev inden for disse områder

Hos Aurel.dk udfører vi både små og store rengøringsopgaver med et højt teknisk standard.

 • Erhvervsrengøring: Vi kan tilbyde at gøre jeres erhvervsejendom/lokaler rene med den højeste sikkerhed, faglighed og nøjagtighed.
 • Kontorrengøring: Vores dygtige personale vil gøre jeres kontorlokaler til et skinnende sted!
 • Hovedrengøring: Er du på udkig efter en omfattende og omhyggelig rengøring? Vi hjælper med et smil og god service.
 • Desinficering: Vi sørger for en sikker desinficering, samt et godt og tilfredsstillende resultat.
 • Gulvbehandling: Vi behandler dine gulve med omtanke og stor respekt.
 • Tæpperens: Vores effektive tæpperens giver dit tæppe et friskt udseende og et nyt liv.
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk garanterer en omfattende rengøring af dine maskiner og udstyr.

Et velholdt kontor er et rent kontor!

Vores rengøringshold i Herlev er klar til at besøge jeres kontor. Vi nyder at fjerne al snavs, så I kan fokusere på jeres job i et frisk og pænt miljø. Vi skrubber, renser, vasker og støvsuger alt, hvad der skal fjernes.

Vores team i Herlev er klar til at komme ud til at få gjort jeres kontor rent. Vi gør om umage i at fjerne al snavs, så I kan fokusere på jeres arbejde i et frisk og pænt miljø. Vi vil skrubbe, rense, vaske og støvsuge alt, hvad der skal fjernes.

Vi tilbyder professionelle løsninger, omhyggelighed og enestående høj kvalitet!

 • Vi gør toiletterne skinnende rene
 • Rengøre fedtede overflader
 • Fjerner fingeraftryk, støv og snavs fra skriveborde med omhu
 • Vi sørger for, at skærme bliver gjort skinnende
 • At tastaturer bliver grundigt rengjort
 • Vi siger farvel til skidt og støv i hjørnerne.

Sådan bliver jeres medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel

 1. Få et bedre indeklimaet: Forskning har vist, at manglende rengøring af kontorer kan føre til hovedpine, træthed og irritation. Derfor er det vigtigt at få professionel hjælp til at holde miljøet rent for at undgå disse symptomer.
 2. Mindre sygefravær: Få Aurel til at udføre regelmæssig og effektiv rengøring. Dette vil hjælpe med at holde bakterierne i skak og resultere i færre sygedage og øget produktivitet.
 3. Øget arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der har det godt på deres arbejdsplads, har tendens til at være mere produktive. Et behageligt miljø og rent kontorudstyr er vigtige elementer for at skabe et godt arbejdsmiljø.
  1.  

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

“Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Herlev!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores team består af dygtige faguddannede rengøringsfolk, som alle er glade og stolte af deres arbejde. Vores serviceleder har Insta800-certificering, som gør processerne mere effektive. Derudover kan vi tilbyde at det er de samme faste rengøringsfolk, der kommer ud på jeres kontor og gør rent. Vi er et team, der tager rengøringen af jeres kontor lige så alvorligt, som I selv gør det.

Ja. Vi kan give jer en utrolig fleksibel erhvervsrengøring, som også er udenfor jeres almindelige arbejdstider. Det skyldes at vores rengøringsassistenter bor i nærheden af Herlev. Det er f.eks. en mulighed at vi kommer hos jer om aftenen eller i weekenden.

At benytte sig af professionel erhvervsrengøring er afgørende for at sikre et sundt indeklima, undgå skader på inventar og bygninger, og samtidig overholde alle regler. Som virksomhed kan I slippe for bekymringer omkring ledelse af rengøringsmedarbejdere og fraværende medarbejdere.

Vores rengøringspakker er overkommelige og konkurrencedygtige. Prisen afhænger dog af hvor ofte og hvor meget I ønsker at blive rengjort. Vi kommer gerne ud og måler op, så vi kan give en præcis pris ud fra størrelsen på jeres lokaler og hvad der skal rengøres. Få et godt tilbud i dag!

Erhvervsrengøring er rengøring af erhvervsejendomme. Dette kan spænde fra kontorer og butikker til industrielle bygninger og lokaler, samt udendørs arealer som parkeringspladser og haver.

Erhvervslokaler kræver ofte specialiseret viden og udstyr til rengøring, da det ofte er mere kompliceret end rengøring af private boliger. Det skyldes at der er flere forskellige typer af overflader og krav, der skal overholdes.