ERHVERVSRENGØRING Hillerød

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Hillerød (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Er du på udkig efter en effektiv erhvervsrengøring af dine kontorlokaler i Hillerød? Vi hjælper med at skabe et behageligt indeklima og glade medarbejdere. Få det bedste tilbud her!

Få tilbud: Kontakt os for at høre nærmere om vores erhvervsrengøring i Hillerød, så vi sammen kan finde den optimale løsning for dit firma.

Vi hjælper med erhvervsrengøring i Hillerød inden for disse områder

Aurel står klar til at håndtere både små og store rengøringsopgaver med et højt teknisk niveau. Vi klarer opgaver som:

 • Erhvervsrengøring: Få rengjort jeres erhvervsejendom/lokaler med stor tryghed, professionalisme og præcision.
 • Kontorrengøring: Vores erfarne medarbejdere sikrer, at I får et skinnende rent kontor.
 • Hovedrengøring: Vi klarer den grundige hovedrengøring med et smil, og vi garanterer et tilfredsstillende resultat.
 • Desinficering: Vi garanter for en både forsvarlig desinficering og et godt resultat.
 • Gulvbehandling: Vi behandler jeres gulve med respekt og kærlighed.
 • Tæpperens: Giv jeres tæpper et nyt liv med vores effektive tæpperens.
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk er din garanti for en grundig rengøring af jeres maskiner og udstyr i produktionslokalerne.

Et rent kontor er et behageligt kontor!

Vores rengøringshold i Hillerød er klar til at komme forbi jeres kontorlokaler. Vi nyder at fjerne alle skidt og snavs, så I kan fokusere på jeres arbejde, og arbejde i friske og rene omgivelser.

Vi tilbyder professionelle løsninger, nøjagtighed og fremragende kvalitet!

 • Vi ordner snavsede toiletter
 • Fedtede overflader vil blive vasket rene
 • Fingerpletter og snavs på skrivebordene vil blive fjernet med omhu
 • Snavsede computerskærme vil ikke længere være et problem
 • Klistrede tastaturer vil på samme måde blive grundigt renset
 • Vi siger farvel til gammelt støv og alle nullermænd!

Gør dine medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel

 1. Færre sygedage: Uden regelmæssig og effektiv rengøring, vil bakterierne gå ubemærkede og skabe flere sygedage og reducere produktiviteten. Men med Aurel’s grundige rengøring, kan I minimere risikoen for sygdom.
 2. Rengøring er godt for indeklimaet: Studier har vist, at hvis kontorer ikke bliver rengjort ordentligt, kan det føre til hovedpine, træthed og irritabilitet. For at undgå disse problemer kan I ansætte et professionelt rengøringsfirma, der har erfaring med erhvervsrengøring.
 3. Større arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der har det godt på deres arbejdsplads, er mere produktive. Et godt kontor indeklima og rene kontorlokaler er ét af de faktorer, der bidrager til medarbejdernes trivsel.

Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Hillerød!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores hold af rengøringsfolk består udelukkende af faglærte, der alle har stor stolthed i deres erhverv. Vores leder har Insta800 certificering, som hjælper med at forenkle procedurerne. Vi sørger for at det er den samme medarbejder der kommer, når I skal have rengjort jeres kontor i Hillerød. Vi tilbyder et samarbejdsforhold, som tager rengøringen af jeres kontor alvorligt - lige så meget som I gør.

Ja, det gør vi. Da vores rengøringsassistenter bor tæt på Hillerød, er vi i stand til at tilbyde en meget fleksibel erhvervsrengøring - endda uden for jeres normale arbejdstider. For eksempel kan vi gøre rent hos jer om aftenen eller i weekenderne.

En veludført erhvervsrengøring er afgørende for at sikre et godt indeklima og for at forhindre skader på inventar og bygninger. Det er også meget vigtigt for at overholde alle relevante regler. Erhvervsrengøring er et anliggende, der kræver tillid. God kommunikation og relevant uddannelse skaber et godt samarbejde. Som virksomhed behøver I ikke at bekymre jer om fraværende medarbejdere og ledelse af rengøringspersonale.

Skal I bruge en kontorrengøring? Vi tilbyder forskellige pakker, der er billigere end man skulle tro! Dette afhænger af jeres lokalers størrelse, hvor ofte og hvor meget I ønsker der skal rengøres. Få et skarpt tilbud ved at kontakte os i dag. Vi kommer gerne ud og måler op, så vi præcist ved hvor mange kvm. der skal rengøres, og dermed kan give den bedste pris.

Erhvervsrengøring er rengøring af erhvervsejendomme og kan omfatte alt fra kontorer og butikker til industrielle bygninger og parkeringspladser. Denne type rengøring kræver ofte en mere specialiseret viden og udstyr, da det er mere komplekst end privat rengøring.