ERHVERVSRENGØRING 
Hørsholm

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Hørsholm (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Vil du gerne have professionel erhvervsrengøring af dit kontor i Hørsholm? Vi hjælper dig med at sikre et godt indeklima og glade ansatte. Få det bedste tilbud her!

Få tilbud: Kontakt os i dag for at høre nærmere om vores erhvervsrengøring tilbud, vi har i Hørsholm!

Vi kan hjælpe med erhvervsrengøring i Hørsholm inden for disse områder

Hos Aurel.dk leverer vi både små og store rengøringsopgaver af høj kvalitet. Vi arbejder med et teknisk niveau, der sikrer, at du får den bedste service.

 • Erhvervsrengøring: Vi sikrer, at jeres erhvervsejendomme/lokaler bliver grundigt rengjort med den højeste professionalisme og præcision.
 • Kontorrengøring: Vores dygtige personale vil få jeres kontorlokaler til at skinne!
 • Hovedrengøring: Søger du en komplet og indgående rengøring? Så står vi klar med et smil.
 • Desinficering: Vi garanterer både en sikker desinficering og et godt resultat.
 • Gulvbehandling: Vi behandler jeres gulve med stor omhu.
 • Tæpperens: Vores effektive tæpperens vil give jeres tæpper et friskt udseende igen.
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk giver dig en garanti for en grundig rengøring af jeres maskiner og udstyr.

Et velholdt kontor er et lækkert kontor!

Vores rengøringshold i Hørsholm er klar til at besøge jeres kontor. Vi gør en dyd ud af at fjerne al snavs, så I kan fokusere på jeres job i et frisk og pænt miljø.

Vi leverer professionelle løsninger, nøje kontrol og uovertruffen høj kvalitet!

 • Vores team gør toiletterne rene
 • Vi gør fedtede overflader skinnende
 • Fingreaftryk eller støv på skriveborde fjernes med omhu
 • Vi gør snavsede skærme skinnende
 • Klistrede tastaturer rengøres grundigt
 • Vi siger farvel til støv, snavs og nullermænd i hjørnerne

Sådan bliver jeres medarbejdere gladere med rengøring fra AUREL

 1. Bedre indeklima: Forskning har vist, at manglende rengøring af kontorer kan forårsage hovedpine, træthed og irritation. Det er derfor vigtigt at få professionel hjælp til rengøringen, så et sundt miljø opretholdes, og disse ubehagelige symptomer undgås.
 2. Øget arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der er glade på deres arbejdsplads, yder bedre arbejde. Et behageligt miljø, der fremmer sundhed og velvære, er vigtigt for at skabe et positivt arbejdsmiljø. Rent og ordentlige kontorlokaler er en essentiel del af det.
 3. Mindre sygefravær: At få Aurel til at udføre regelmæssige og grundige rengøringsopgaver, vil hjælpe med at holde bakterier under kontrol, hvilket vil resultere i færre sygedage og øget arbejdseffektivitet.
 4.  

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

“Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Hørsholm!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores team består af professionelle rengøringsfolk, som står bag deres arbejde med stolthed. Vi har en serviceleder, der er certificeret med Insta800, der hjælper med at forenkle arbejdsprocesserne. Vi tilbyder samme team af rengøringsfolk, der kommer til jeres kontor i Hørsholm hver gang, hvis I ønsker dette. Vi tager rengøringen af jeres kontor lige så alvorligt, som I selv gør.

Ja, vi tilbyder en fleksibel erhvervsrengøring, som også kan udføres uden for normal arbejdstid. Det er muligt, da vores rengøringsassistenter bor i nærheden af Hørsholm. Det betyder, at vi kan komme hos jer både om aftenen og i weekenden.

At have et professionelt rengøringsfirma er afgørende for at opnå et sundt indeklima, undgå skader på inventar og bygninger. Det kræver kontinuerlig kommunikation og uddannelse for et vellykket samarbejde. Som virksomhed vil I have færre bekymringer omkring fraværende medarbejdere og ledelse af rengøringspersonalet.

Vores rengøringsmuligheder er mere budgetvenlige end man skulle tro. Vi kan udføre en opmåling af jeres lokaler, så vi helt præcist ved hvor meget der skal gøres rent, for at vi kan give det mest konkurrencedygtige tilbud. Prisen for kontorrengøring afhænger også af hvor ofte og hvor meget I ønsker der gøres rent. Skriv til os og få et godt tilbud i dag.

En professionel rengøring af erhvervsejendomme handler om mere end blot kontorer, butikker og industrielle bygninger. Det kræver specialiserede færdigheder og udstyr til at udføre den komplekse rengøring af udendørsarealer som parkeringspladser og haver samt forskellige typer af overflader og krav. At rengøre erhvervslokaler er mere komplekst end at rengøre private hjem, da det ofte indebærer ekstra foranstaltninger, som f.eks. desinficering og kemikalier.