ERHVERVSRENGØRING 
Køge

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Køge (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Få professionel erhvervsrengøring til din kontorlokalerne i Køge. Vi hjælper med at skabe et behageligt indeklima og glade og produktive medarbejdere med vores effektive rengøringsløsninger.

Få tilbud i dag: Vil du have professionel erhvervsrengøring af dine lokaler i Køge? Så kontakt os, så vi kan finde den bedste løsning der passer til netop jeres behov.

Aurel hjælper med erhvervsrengøring i Køge inden for disse områder

Hos Aurel.dk udfører vi både mindre og større rengøringsopgaver, fælles for alle er vores fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

 • Erhvervsrengøring: Få din erhvervsejendom/lokaler rengjort med en ro i maven og en sikkerhed for professionalisme og nøjagtighed.
 • Kontorrengøring: Vores kompetente medarbejdere vil gøre jeres kontorlokaler glinsende rene!
 • Hovedrengøring: Er der behov for en grundig rengøring af jeres lokaler? Vi står parat til at yde en hjælpende hånd.
 • Desinficering: Vi lover, at du vil få et sikkert og tilfredsstillende resultat af vores desinficering.
 • Gulvbehandling: Har dine gulve mistet deres tidligere glans med tiden? Vi hjælper dig med at genoplive dem.
 • Tæpperens: Bring dine tæpper tilbage til livs med vores effektive tæpperens.
 • Produktionsrengøring: Vores team sørger for en omfattende rengøring, der får jeres maskiner og udstyr til at fremstå som nye.

Et flot og rent kontor er et lækkert kontor!

Vores team af rengørings specialister i Køge er klar til at besøge dit kontor og fjerne alt snavs! De vil rengøre og støvsuge, således at dit arbejdsmiljø forbliver rent og behageligt.

Aurel tilbyder professionelle services af den højeste kvalitet!

 • Vi er klar til at rengøre de snavsede toiletter
 • Vi gør fedtede overflader skinnende rene igen
 • Fingeraftryk og andet skidt på skriveborde fjerner vi omhyggeligt
 • Computerskærme gør vi skinnede
 • Vi gennemgår tastaturer grundigt, så klister og lignende er væk
 • Ingen støv og nullermænd er sikret, da vi fjerner dem fra alle kroge i lokalet!

Gør dine medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel

 1. Rengøring er godt for indeklimaet: Det kan være en god idé at overveje at få hjælp fra et professionelt rengøringsfirma. Det skyldes at undersøgelser har vist, at vedligeholdelse af et rent arbejdsmiljø kan være med til at forebygge hovedpine, træthed og irritabilitet.
 2. Lavere sygefravær: Ved at vælge en rengøringsløsning fra Aurel, vil jeres virksomhed kunne mindske sygefraværet. Dette opnås ved at få en bedre hygiejneløsning, som reducerer risikoen for at spredning af sygdomme.
 3. Større arbejdsglæde og produktivitet: For at opnå større effektivitet på arbejdspladsen er det essentielt, at der skabes et godt og behageligt miljø, samt at kontorerne holdes rene. Tilfredse medarbejdere er en nødvendighed for at opnå dette.
 4.  

Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Køge!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Det skal i fordi vores team af professionelle rengøringsfolk, står klar til at yde deres bedste. Vores serviceleder har Insta800-godkendelse og alle i teamet har stor stolthed over sit arbejde. Derudover kan vi tilbyde det samme team af faste rengøringsfolk til jeres kontor i Brøndby, hvis I ønsker det. Vi tager rengøringen af jeres kontor alvorligt og stræber efter at levere de bedste resultater.

Ja, det gør vi! Vi tilbyder et meget fleksibelt samarbejde, så vi kan gøre rent uden for jeres normale åbningstider. Vi kan tilpasse det til jeres behov, hvis det ikke passer ind i jeres almindelige rutiner. Dette skyldes, at vores rengøringsassistenter bor tæt på Brøndby.

En høj kvalitet af erhvervsrengøring er afgørende for at sikre et godt indeklima og miljø. Det skal også hjælpe med at overholde alle gældende regler. Derfor går vi meget op i at have et godt samarbejde med god kommunikation. En anden fordel ved at bruge et professionelt rengøringsfirma er at, I slipper for bekymringer om fraværende medarbejdere og ledelse af rengøringsmedarbejdere.

Mange er glade for at opdage, at vores rengøringspakker er billigere, end de havde forventet. Prisfastsættelse afhænger af størrelsen af jeres lokale og jeres rengøringsbehov. Vi tager gerne et kig på det og laver et skræddersyet tilbud. Vi kommer ud og måler op og giver en præcis pris baseret på kvadratmeter og den rengøringsservice, I ønsker. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at få et godt tilbud.

Erhvervsrengøring omfatter alt fra rengøring af kontorer, butikker, industrielle bygninger og udendørsarealer som parkeringspladser og haver. Det kræver et særligt kendskab og udstyr for at udføre en professionel rengøring af erhvervsejendomme, da der er et større antal forskellige typer af arealer og overflader, som skal vedligeholdes, samt specifikke krav, der skal overholdes.