ERHVERVSRENGØRING 
Lyngby

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Lyngby (2023): Få kontorrengøring der skinner!

Har du brug for professionel rengøring af dine kontorlokaler i Lyngby? Vi står klar til at gøre dit arbejdsmiljø behageligt og give dine medarbejdere glæde. Få et uforpligtende tilbud nu!

Få et tilbud: Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den bedste løsning for din virksomhed.

Vi hjælper med erhvervsrengøring i Lyngby indenfor disse områder

Hos Aurel.dk udfører vi både små og store rengøringsopgaver med et højt teknisk niveau.

 • Erhvervsrengøring: Få jeres erhvervsejendom/lokaler professionelt rengjort med stor sikkerhed, kompetence og præcision.
 • Kontorrengøring: Vores dygtige medarbejdere vil gøre jeres kontorlokaler strålende!
 • Hovedrengøring: Har I brug for en grundig og omfattende hovedrengøring? Så står vi klar til at hjælpe.
 • Desinficering: Vi sørger for sikker desinficering af kontorområder og lokaler.
 • Tæpperens: Vores tæpperens sørger for at give jeres tæpper et nyt liv.
 • Gulvbehandling: Vi behandler dine gulve med omhu og stor respekt!
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk giver dig en garanti for en omfattende og tilfredsstillende rengøring af dine maskiner og udstyr.

Et rent kontor er et rart kontor!

Vi forstår hvor vigtigt et velholdt kontor er. Derfor er vores rengøringsteam i Lyngby klar til at komme forbi jeres kontorlokaler. Vi elsker at gøre et grundigt rengøringsarbejde, så I kan fokusere på jeres arbejde, i et rent og velholdt miljø.

Vi tilbyder professionelle løsninger, omhyggelighed og fremragende kvalitet!

 • Vi sørger for rene toiletter
 • Snavsede computerskærme bliver rengjort
 • Fedtede overflader bliver gjort skinnende rene
 • Vi fjerner alle fingeraftryk og andet skidt der måtte være på skrivebordene
 • De klistrede tastaturer vil blive grundigt rengjort
 • Vi tager afsked med støv og diverse nullermænd der måtte gemme sig!

Gør dine medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel

 1. Få et bedre indeklimaet: Undersøgelser har vist, at dårligt rengjorte kontorbygninger kan føre til hovedpine, træthed og irritabilitet. Det er derfor vigtigt at få professionel hjælp til rengøringen, så man kan opretholde et sundt indeklima og undgå disse problemer.
 2. Mindre sygefravær: Ved at have en effektiv og regelmæssig rengøring fra Aurel, kan bakterierne holdes i skak. Dette vil resultere i færre sygedage og højere produktivitet.
 3. Øget arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der har det godt på deres arbejdsplads, er mere effektive. En af de ting, der bidrager til medarbejdernes velvære, er et godt indeklima og rene kontorlokaler!

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

“Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Lyngby

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Aurels rengøringsteam består af kompetente fagfolk, der alle er stolte af deres arbejde. Vores leder har gennemført insta800 certificering, som gør det muligt at forenkle processerne. Vi har mange års erfaring indenfor erhvervsrengøring, samt de nødvendige kompetencer og det rigtige udstyr for at opnå det bedste resultat.

Ja, da vores rengøringsassistenter er bosat i nærheden af Lyngby, er det muligt for os at kunne lave fleksible aftaler. Vi kan arbejde udenfor jeres åbningstider, f.eks. om aftenen eller i weekenden.

Ved at ansætte et professionelt rengøringsfirma kan I give jeres medarbejdere et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø, da jeres kontor vil blive holdt pænt og rent. De professionelle rengøringsfirmaer har den viden og det udstyr, der skal bruges for at få det bedst mulige resultat, samt mange års erfaring. Det giver jer også mulighed for at undgå at skulle bekymre sig om ledelse af rengøringspersonale.

Hos Aurel tilbyder vi forskellige rengøringspakker til overkommelige priser. Prisniveauet afhænger af størrelsen af dit lokale samt hyppigheden og omfanget af rengøringen. Kontakt os og få et tilbud. Vi sender gerne en af vores medarbejdere ud for at måle dit lokale og give dig den bedst mulige pris.

Erhvervsrengøring kan omfatte rengøring af alt fra kontorer, butikker, industrielle bygninger og parkeringspladser. Erhvervsrengøring kræver ofte mere end blot almindelig rengøring, grundet de mere komplekse opgaver, der kræver specialviden og udstyr. Det er vigtigt at overholde de rette procedurer, så alle de involverede områder holdes rene og sikre til enhver tid.