ERHVERVSRENGØRING Måløv

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Måløv (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Søger du erhvervsrengøring til dit kontor i Måløv? Så er du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring og tilbyder professionel erhvervsrengøring. Få et tilbud i dag!

Få tilbud: Kontakt os og få et tilbud på erhvervsrengøring i Måløv. Sammen kan vi lave en  skræddersyet løsning, der passer til netop jeres virksomheds behov.

Vi hjælper med erhvervsrengøring i Måløv inden for disse områder

Hos Aurel.dk udfører vi både små og store rengøringsopgaver, altid med fokus på højt teknisk niveau.

 • Erhvervsrengøring: Vi tilbyder professionel rengøring af erhvervsejendomme og lokaler. Vi sikrer, at jeres lokaler er rene og indbydende, og at I har det bedste grundlag for et velfungerende arbejdsmiljø.
 • Kontorrengøring: Vores team af dygtige medarbejdere, er klar til at hjælpe jer med at få jeres kontorlokaler til at se strålende ud!
 • Hovedrengøring: Få en grundig og omfattende rengøring, med hjælp fra os.
 • Desinficering: Vi lover en sikker desinficering samt et tilfredsstillende resultat.
 • Gulvbehandling: Har jeres gulve brug for en kærlig hånd? Så hjælper vi også med det.
 • Tæpperens: Giv jeres tæpper et nyt liv med vores effektive tæpperens
 • Produktionsrengøring: Hos Aurel.dk er der garanti for en omfattende rengøring af dine maskiner og udstyr.
 •  

Et rent kontor er et dejligt kontor!

Vores team af rengørings specialister i Måløv er klar til at give jeres kontorlokaler en grundig omgang. Vi sørger for, at I kan koncentrere jer om jeres arbejde i et rent og lækkert miljø.

Vi tilbyder professionelle løsninger og klarer rengøringsopgaver med kompetence og omhu.

 • Snavsede toiletter gøres rene
 • Overflader bliver vasket rene
 • Fedtfingre og snavs på skrivebordene bliver fjernet med omhu
 • Snavsede computerskærme og klistrede tastaturer bliver gjort grundigt rene
 • Vi sørger for at fjerne alle nullermænd, også de mest genstridige.

Få gladere medarbejdere med rengøring fra AUREL

 1. Få et bedre indeklima: Undersøgelser har vist, at beskidte kontorbygninger kan resultere i hovedpine, træthed og til tider irritation. Det er derfor afgørende at få professionel hjælp til at holde sit kontor rent, så man opretholder et sundt indeklima og undgår disse gener.
 2. Mindre sygefravær: Med en effektiv og regelmæssig rengøring fra Aurel kan bakterier holdes på afstand. Dette vil hjælpe til et lavere sygefravær og en højere produktivitet.
 3. Øget arbejdsglæde og produktivitet: Et sundt miljø og velholdte kontorområder hjælper med at fremme medarbejdernes trivsel og produktivitet.
 4.  

Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Måløv!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores team er bestående af kompetente faguddannede rengøringsfolk, der alle har stor stolthed for deres arbejde. Vores serviceleder er certificeret Insta800, som gør processerne mere effektive. Har i et ønske om at det er de samme faste rengøringsfolk der kommer, kan dette sagtens lade sig gøre. Vi er kompromisløse samarbejdspartnere, der tager rengøringen af jeres kontor meget alvorligt - lige så alvorligt som I selv gør det.

Takket være at vores rengøringsassistenter bor i nærheden af Måløv, er vi i stand til at levere en ekstrem fleksibel erhvervsrengøring - både indenfor og udenfor jeres almindelige arbejdstider. Vi kan f.eks. gøre rent hos jer i weekenden eller om aftenen.

En professionel erhvervsrengøring er afgørende for at opretholde et sundt indeklima og forebygge ødelæggelser af inventar og bygninger. Derfor er det en god investering at have et samarbejde med et professionelt rengøringsfirma.

Prisen for at få rengjort jeres lokaler afhænger af størrelsen, samt hvor ofte og hvor meget rengøring I ønsker. Vores rengøringspakker er prisvenlige, og vi kommer gerne ud og måler op, så vi præcist ved antallet af kvm og hvad der skal rengøres, for at kunne give et konkurrencedygtigt tilbud. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Erhvervsrengøring er rengøring af erhvervsbygninger, såsom kontorer, butikker, restauranter osv. Det omfatter rengøring af alle offentlige rum og personlige kontorer.

Erhvervsrengøring er ofte mere komplekst end rengøring af private boliger, da der kan være et større antal krav, som skal opfyldes. Derudover kræver det mere udstyr, da der er flere typer af overflader og miljøer.