ERHVERVSRENGØRING Nordsjælland

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Nordsjælland (2023): Få kontorrengøring der skinner!

Er du interesseret i en effektiv erhvervsrengøring af dine kontorlokaler i Nordsjælland? Vi hjælper dig med at skabe et behageligt miljø og glade medarbejdere. Få et tilbud i dag!

Få et tilbud: Kontakt os og hør nærmere, så finder vi sammen den optimale løsning for din virksomhed.

Vi hjælper med erhvervsrengøring i Nordsjælland inden for disse områder

Vi håndterer både små og store rengøringsopgaver, fælles for dem alle er det høje tekniske niveau og altid gode resultater. Vi klarer opgaver som:

 • Erhvervsrengøring: Få rengjort jeres erhvervsejendom/lokaler med stor sikkerhed, faglighed og nøjagtighed.
 • Kontorrengøring: Vores erfarne medarbejdere sikrer, at I får et skinnende rent og behageligt kontor.
 • Hovedrengøring: Få en hovedrengøring hvor der fjernes støv og gammelt affald, og som efterlades rent og hygiejnisk.
 • Desinficering: Vi desinficerer kontorområder og andre lignende rum.
 • Gulvbehandling: Vi sørger for vedligeholdelse af alle gulvtyper, så overfladerne bliver skinnende rene igen.
 • Tæpperens: Med vores tæpperens sørger vi for at give jeres tæpper et nyt liv.
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk giver garanti for en omfattende og grundig rengøring af maskiner og udstyr i produktionslokalerne.

Et rent kontor er et dejligt kontor!

Vi ved hvor meget et pænt og rent kontor betyder. Derfor står vores rengøringsteam i Nordsjælland klar til at komme forbi jeres kontorlokaler. Vi nyder at give en grundig rengøring, således I kan koncentrere jer om jeres opgaver, og arbejde i et miljø som er rent.

Vi tilbyder professionelle løsninger og fremragende kvalitet!

 • Vi giver de snavsede toiletter en god rengøring
 • Fedtede overflader vil blive gjort skinnende rene
 • Snavsede computerskærme vil ikke længere være et problem
 • Vi vil sørge for at fjerne alle fingeraftryk og andet skidt fra skrivebordene
 • De klistrede tastaturer vil blive grundigt afrenset
 • Vi vil tage afsked med det gamle støv og diverse nullermænd!

Gør dine medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel Erhvervsrengøring ApS

 1. Færre sygedage: Uden regelmæssig og effektiv rengøring, vil bakterierne gå ubemærkede og skabe flere sygedage og reducere produktiviteten. Men med Aurel’s grundige rengøring, kan I minimere risikoen for sygdom.
 2. Rengøring er godt for indeklimaet: Studier har vist, at hvis kontorer ikke bliver rengjort ordentligt, kan det føre til hovedpine, træthed og irritabilitet. For at undgå disse problemer kan I ansætte et professionelt rengøringsfirma, der har erfaring med erhvervsrengøring.
 3. Større arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der har det godt på deres arbejdsplads, er mere produktive. Et godt kontor indeklima og rene kontorlokaler er ét af de faktorer, der bidrager til medarbejdernes trivsel.

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Nordsjælland!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Erhvervsrengøring er en ydelse, der specialiserer sig i rengøring af erhvervsejendomme. Det kan omfatte alt fra kontorer, butikker, industrielle bygninger og parkeringspladser. Det kræver ofte mere end blot almindelig rengøring, da det er mere komplekse opgaver, der kræver specialviden og udstyr. Det er vigtigt at overholde de rette procedurer, så alle de involverede områder holdes rene og sikre til enhver tid.

Aurel's team består udelukkende af faglærte, som alle er stolte af deres job. Vores leder har Insta800 certificering, som hjælper med at forenkle procedurerne. Derudover har vi flere års erfaring i erhvervsrengøring, og har de nødvendige kompetencer og udstyr, som skal til for at opnå det bedste resultat.

Ja, da vores rengøringsassistenter bor tæt på Nordsjælland, er vi i stand til at tilbyde en meget fleksibel erhvervsrengøring. Vi arbejder gerne udenfor jeres åbningstider, så I kan få det bedste resultat uden at jeres medarbejdere eller kunder generes.

Ved at ansætte et professionelt rengøringsfirma, vil jeres medarbejdere få et sundere og mere produktivt miljø, da kontoret holdes rent og ordentligt. Et professionelt rengøringsfirma har specialviden og udstyr, som er nødvendige for at opnå det bedste resultat, samt mange års erfaring. Derudover gør det, at I som virksomhed ikke behøver at bekymre jer om fraværende medarbejdere og ledelse af rengøringspersonale.

Hos Aurel har vi forskellige pakker, som er billigere end man ville tro. Prisen afhænger af størrelsen af jeres lokaler, samt hvor ofte og hvor meget der skal rengøres. Kontakt os og få et tilbud! Vi kommer gerne og måler jeres lokaler, så vi kan give den bedst mulige pris.