ERHVERVSRENGØRING Rødovre

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Rødovre (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Leder du efter effektiv erhvervsrengøring af jeres kontorlokaler i Rødovre? Vi elsker at gøre rent, så I kan få et godt indeklima med glade medarbejdere. Få det bedste tilbud her!

Få tilbud: Kontakt os for at høre nærmere om vores erhvervsrengøring i Rødovre, så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop jeres virksomheds behov.

Vi kan hjælpe med erhvervsrengøring i Rødovre inden for disse områder

Hos Aurel.dk klarer vi med højt teknisk niveau både små og store rengøringsopgaver:

 • Erhvervsrengøring: Rengøring af jeres erhvervsejendom/lokaler med stor tryghed, professionalisme og præcision
 • Kontorrengøring: Vores erfarne medarbejdere gør jeres kontorlokaler skinnende rene!
 • Hovedrengøring: Trænger I til en ordentlig og grundig rengøring? Den klarer vi med et smil
 • Desinficering: Vi er garanter for en både forsvarlig desinficering og et perfekt resultat
 • Gulvbehandling: Vi behandler alle gulve med respekt og kærlighed
 • Tæpperens: Jeres tæpper får et nyt liv med vores effektive tæpperens
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk er din garanti for en grundig rengøring af jeres maskiner og udstyr

Et lækkert kontor er et rent kontor!

Vores lokale rengørings specialister i Rødovre rykker ud til jeres kontorlokaler. Vi elsker at skrubbe, rense, vaske og støvsuge alt snavset væk, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde i rene og lækre omgivelser.

Vores forskellige services består af professionelle løsninger, grundighed og en uovertruffen høj kvalitet!

 • Snavsede toiletter klarer vi
 • Fedtede overflader vaskes rene
 • Fingerpletter og snavs på skrivebordene fjernes med kærlighed
 • Snavsede computerskærme bliver skinnende rene
 • Klistrede tastaturer renses i dybden
 • Sig farvel til gammelt støv og nullermænd i krogene!

Sådan bliver jeres medarbejdere gladere med rengøring fra Aurel

 1. God rengøring er godt for indeklimaet: Faktisk viser undersøgelser, at dårligt rengjorte kontorbygninger kan forårsage hovedpine, træthed og irritabilitet. Med hjælp fra et professionelt rengøringsfirma, der ved, hvordan man effektivt rengør, kan I undgå disse problemer.
 2. Færre sygedage: Uden effektiv og regelmæssig rengøring får bakterierne frit spil. Det kan føre til flere sygedage og en lavere produktivitet. Med en grundig rengøring fra Aurel kan I minimere risikoen for sygdom.
 3. Større arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere, der trives på deres arbejdsplads, er mere produktive. En af grundene til, at medarbejdere trives, er et godt indeklima og rengjorte kontorlokaler!

 

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

“Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Rødovre!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Erhvervsrengøring er den type rengøring, der udføres i og på erhvervsejendomme. Rengøringen kan omfatte alt fra rengøring af kontorer og butikker til rengøring af industrielle bygninger og lokaler. Erhvervsrengøring kan også omfatte rengøring af udendørs arealer såsom parkeringspladser og haver. Rengøring af kontorlokaler er ofte mere komplekst end rengøring af private boliger, da der er flere forskellige typer af arealer og overflader, der skal rengøres, samt krav der skal opfyldes. Erhvervsrengøring kræver derfor ofte specialiseret viden og udstyr.

Vores forskellige rengøringspakker er billigere end man skulle tro. Prisen på kontorrengøring hos jer afhænger blandt andet af jeres lokalers størrelse, samt hvor tit og hvor meget I ønsker rengjort. Få et skarpt tilbud i dag. Vi kommer gerne ud og måler op så vi præcis ved antal kvm. og rengørigøringsplanen for at give en god pris.

En god erhvervsrengøring er vigtig for at sikre et godt indeklima og for at forebygge skader på inventar og bygning. Det er også vigtigt for at sikre, at alle regler overholdes til punkt og prikke. Erhvervsrengøring er en tillidssag. God kommunikation og uddannelse giver et godt samarbejde. Som virksomhed slipper I for at bøvle med fraværende medarbejdere, ledelsen af rengøringsmedarbejdere.

Ja. Fordi vores rengøringsassistenter bor tæt på Rødovre, kan vi tilbyde jer en super fleksibel erhvervsrengøring - også uden for jeres normale arbejdstider. Vi kan eksempelvis gøre rent hos jer i weekender eller om aftenen.

Vores team består kun af professionelle rengøringsfolk, der alle har en faglig stolthed for deres fag. Vores serviceleder har Insta800 certificering hvilket er med til at gøre arbejdsprocesserne mere effektive. I kan få de samme faste rengøringsfolk, der kommer ud og gør til jeres kontor i Rødovre rent. Hos os får I en samarbejdspartner, der tager rengøringen af jeres kontor alvorligt - lige så alvorligt som I gør det.