ERHVERVSRENGØRING Smørum

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Smørum (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Kunne du tænke dig at få en effektiv erhvervsrengøring af dit kontor i Smørum? Så få det bedste tilbud her! Vi elsker at gøre rent og hjælper dig til at få det bedste indeklima og glade medarbejdere.

Få tilbud: Kontakt os i dag for at høre mere om vores erhvervsrengøring i Smørum, så finder vi sammen den bedste løsning for netop jeres virksomhed.

Vi kan hjælpe med erhvervsrengøring i Smørum inden for disse områder

Hos Aurel.dk udfører vi rengøringsopgaver med et højt teknisk niveau, både store som små.

 • Erhvervsrengøring: Vi tilbyder en omfattende rengøring af din virksomheds ejendomme eller lokaler med faglighed, nøjagtighed og sikkerhed for øje.
 • Kontorrengøring: Vores dygtige medarbejdere vil få dit kontor til at stråle!
 • Hovedrengøring: Har du brug for en grundig og eksplicit rengøring, så står vi klar med et smil.
 • Desinficering: Vi garanterer for både en sikker desinficering og et tilfredsstillende resultat.
 • Gulvbehandling: Vi passer på alle gulve og behandler dem med respekt.
 • Tæpperens: Vi giver dine tæpper et nyt liv med vores effektive tæpperens.
 • Produktionsrengøring: Har du brug for en grundig rengøring af dine maskiner og udstyr? Så giver vi garanti for en tilfredsstillende rengøring.

Et dejligt kontor er et rent kontor!

Vores rengørings specialister i Smørum står klar til at besøge jeres kontorbygninger. Vi er glade for at kunne hjælpe med at fjerne al snavs, så I kan fokusere på jeres arbejde i et rent og indbydende miljø.

Vi tilbyder professionelle løsninger og gode resultater i høj kvalitet!

 • Vi sørger for at toiletterne bliver rengjort
 • Vi vasker fedtede overflader
 • Fingerpletter og snavs på skrivebordene bliver fjernet og rengjort
 • Fedtede computerskærme bliver vasket og gjort skinnende igen
 • Beskidte tastaturer bliver omhyggeligt rengjort
 • Vink farvel til skidt og nullermænd i krogene og på skrivebordene!

Få gladere medarbejdere med rengøring fra AUREL Erhvervsrengøring

 1. Bedre indeklima: Studier har vist, at et dårligt vedligeholdt kontor kan resultere i hovedpine, træthed og irritation. Derfor er det vigtigt at få professionel hjælp til rengøring, således at et sundt indeklima kan opretholdes og disse problemer undgås.
 2. Mindre sygefravær: Med Aurels regelmæssige rengøring, vil i holde bakterierne i skak, sådan så i kan opnå færre sygedage
 3. Øget arbejdsglæde og produktivitet: Medarbejdere der er glade og tilfredse på deres arbejde, vil også være mere produktive. En af de faktorer, der hjælper med at skabe dette, er et godt miljø og rent kontor!
 4.  
 •  

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Smørum!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores team består udelukkende af dygtige rengøringsfolk, der brænder for deres arbejde. Vores serviceleder har Insta800-certificering, som gør processerne mere effektive og giver bedre resultater. Vi tilbyder særlige rengøringsløsninger til jeres kontor i Smørum og giver jer de samme faste rengøringsfolk hver gang. Vi tager rengøring af jeres kontor meget alvorligt og lægger stor vægt på kvalitet og professionalisme.

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en fleksibel erhvervsrengøring, da vores rengøringsassistenter bor i nærheden af Smørum. Det betyder, at vi kan tilpasse os jeres almindelige arbejdstider og komme og gøre rent, når det passer jer bedst – uanset om det er i weekenden eller efter udenfor jeres åbningstider.

Det er afgørende at have et professionel rengøringsfirma til at håndtere indeklimaet, inventar, bygninger og til at overholde alle regler. Det kræver god kommunikation og uddannelse at opnå et godt resultat. At have et professionelt firma til at ordne rengøringsopgaverne betyder at virksomheden ikke skal bekymre sig om ledelse af rengøringsmedarbejdere.

Vores rengøringspakker er overkommelige og vores priser afhænger af størrelsen på jeres lokaler, samt hvor ofte og hvor meget der skal rengøres. Lad os komme ud og måle op, så vi kan give et præcist tilbud og en konkurrencedygtig pris. Få et godt tilbud i dag!

Rengøring af erhvervsejendomme omfatter alt fra kontorer, butikker og industrielle lokaler til udendørsarealer som parkeringspladser og haver. Disse former for rengøring kræver mere specialiseret viden og udstyr og er ofte mere komplekst end almindelig bolig rengøring. Det skyldes de forskellige typer af arealer, overfalder og krav.