ERHVERVSRENGØRING Søborg

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Søborg (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Søger i højkvalitets erhvervsrengøring af jeres kontorlokaler i Søborg? Så er vi glade for at kunne tilbyde vores professionelle rengøringsservice, som hjælper med at skabe et sundt miljø og glade medarbejdere.

Få tilbud: Ønsker du at vide mere om vores erhvervsrengøring? Så kontakt os nu og vi finder den bedste den løsning der passer bedst til jer.

Vi hjælper med erhvervsrengøring i Søborg inden for disse områder

Hos Aurel.dk leverer vi rengøringsopgaver af høj kvalitet, store som små.

 • Erhvervsrengøring: Vi giver jer den højeste kvalitet af rengøring af jeres erhvervsejendom/lokaler med stor tillid, professionalisme og nøjagtighed.
 • Kontorrengøring: Vores erfarne medarbejdere er altid klar til at give jeres kontorlokaler et pænt og rent udseende!
 • Hovedrengøring: Har I brug for en grundig rengøring af jeres kontorlokaler? Så hjælper vi gerne med det.
 • Desinficering: Vi sørger for en forsvarlig desinficering og et tilfredsstillende resultat.
 • Gulvbehandling: Vi giver jeres gulve en kærlig hånd og behandler dem med omhu og respekt.
 • Tæpperens: Giv jeres tæpper et nyt liv med vores effektive tæpperens.
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk tilbyder også produktionsrengøring som indebære en grundig rengøring af jeres maskiner og udstyr.

Et rent kontor er et dejligt kontor!

Vores rengøringsteam i Søborg kommer ud til jer og sørger for, at jeres lokaler bliver rene og pæne. Dette giver jer mulighed for at have fokus på jeres arbejde, i et rent og komfortabelt miljø.

 • Vi tilbyder topkvalitets professionelle services!
 • Vi fjerner hurtigt og effektivt snavs fra toiletter, så de bliver rene
 • Fedtede overflader bliver vasket og grundigt rengjort
 • Snavs og fingerpletter på skrivebordene fjernes
 • Fedtede computerskærme bliver gjort skinnende og rene
 • Beskidte tastaturer renses grundigt
 • Vi siger farvel til støv og nullermænd i hjørnerne

Jeres medarbejdere bliver gladere med rengøring fra Aurel

 1. Rengøring hjælper til et sundt indeklima: Undersøgelser viser, at et rent og ordentligt arbejdsmiljø kan reducere hovedpine, træthed og irritabilitet. Det er derfor en god ide, at overveje at få professionel hjælp til at holde jeres arbejdsplads ren, så disse problemer undgås. God rengøring er afgørende for at opretholde et godt indeklima.
 2. Få færre sygedage: Ved at have Aurel’s regelmæssige og effektive rengøring, kan I reducere risikoen for sygdom og dermed færre sygedage.
 3. Øg jobtilfredsheden og produktiviteten: For at øge medarbejdernes tilfredshed og produktivitet er det vigtigt at skabe et godt arbejdsmiljø og holde kontorlokalerne rene. Dette vil hjælpe med at øge medarbejdernes velbefindende og effektivitet.

Læs også: 5 enkle råd: Sådan får I et bedre indeklima på kontoret

“Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Søborg!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Erhvervsrengøring er rengøring af erhvervsejendomme. Dette kan omfatte alt fra kontorer, butikker, industrielle bygninger og lokaler til udendørs arealer såsom parkeringspladser og haver.

Kontorlokaler kræver ofte en mere kompliceret rengøringsproces end private boliger. Det skyldes der er et større antal af forskellige typer af arealer og overflader der skal vedligeholdes, samt de specifikke krav, der skal overholdes. Det kræver særlig viden og udstyr for at udføre en professionel erhvervsrengøring ordentligt.

Vores forskellige rengøringspakker er billigere end man skulle tro. Prisen for jeres rengøring afhænger af størrelsen af jeres lokaler, samt hvor ofte og hvor meget I ønsker at få rengjort. Kontakt os nu, så kommer vi ud og måler op for at give en nøjagtig pris baseret på antallet af kvadratmeter og den rengøringsplan i ønsker.

For at sikre et sundt miljø og et godt indeklima, er det afgørende at have en høj standard af rengøring. Dette kan et professionelt rengøringsfirma hjælpe med. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og kommunikation. Ved at få hjælp fra et professionelt rengøringsfirma, vil I ikke længere skulle bekymre jer om fraværende medarbejdere eller ledelse af rengøringspersonale.

Ja det gør vi, da vores rengøringsassistenter bor tæt på Søborg. Vi kan lave en meget fleksibel aftale, hvor det også er muligt at vi udfører rengøring uden for jeres almindelige åbningstider. Hvis det ikke passer, kan det også lade sig gøre i weekender eller om aftenen.

Vores team består udelukkende af professionelle og erfarne rengøringsfolk, som alle er stolte af deres fag. Vores serviceleder er certificeret af Insta800, hvilket gør processerne mere effektive. Derudover kan vi tilbyde de samme faste rengøringsfolk, der kommer til jeres kontor i Søborg, hvis det har jeres interesse. Vi tager rengøringen af jeres kontor lige så alvorligt som jer, og er derfor den ideelle samarbejdspartner.