ERHVERVSRENGØRING Taastrup

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring i Taastrup (2023): Få kontorrengøring der stråler!

Er I på udkig efter en god og effektiv erhvervsrengøring af jeres kontorlokaler i Taastrup? Vi er glade for at kunne tilbyde professionel rengøring, som hjælper jer med at opnå et godt indeklima og glade medarbejdere.

Få tilbud: Vil I gerne vide mere om vores erhvervsrengøring, så kontakt os i dag. Så finder vi den bedste løsning der imødekommer jeres behov.

Vi hjælper med erhvervsrengøring i Taastrup inden for disse områder

Hos Aurel.dk udfører vi rengøringsopgaver af høj kvalitet, både store og små.

 • Erhvervsrengøring: Vi tilbyder rengøring af jeres erhvervsejendom/lokaler med stor tillid, sikkerhed, professionalisme og præcision.
 • Kontorrengøring: Vores erfarne medarbejdere står klar til at give jeres kontorlokaler et skinnende rent udseende!
 • Hovedrengøring: Trænger jeres kontorlokaler til en grundig hovedrengøring? Så står vi klar med et smil.
 • Desinficering: Vi sikrer en forsvarlig desinficering og et tilfredsstillende resultat.
 • Gulvbehandling: Vi passer på jeres gulve og behandler dem med omhu, respekt og kærlighed.
 • Tæpperens: Vi kan give jeres tæpper et nyt liv med vores effektive tæpperens.
 • Produktionsrengøring: Aurel.dk garantere en grundig og omfattende rengøring af dine maskiner og udstyr.

Et rent kontor er et lækkert kontor!

Vores rengørings specialister i Taastrup, vil komme til jeres kontorlokaler og gøre det der skal til for at jeres kontorer bliver lækre og rene. Så kan i koncentrere jer om jeres arbejde i et rent og behageligt miljø.

 • Vi leverer professionelle services af højeste kvalitet!
 • Vi fjerner effektivt snavs fra toiletter, så de bliver rene
 • Fedtede overflader bliver vasket og rengjort grundigt
 • Fingerpletter og snavs på skrivebordene fjernes med omhu
 • Fedtede computerskærme bliver skinnende som nye
 • Klistrede og beskidte tastaturer renses grundigt
 • Vi siger farvel til gammelt støv og nullermænd i krogene

Jeres medarbejdere bliver gladere med rengøring fra Aurel

 1. God rengøring er godt for indeklimaet: Undersøgelser har vist, at et rent og pænt arbejdsmiljø kan reducere hovedpine, træthed og irritabilitet. Det er derfor vigtigt at overveje at få professionel hjælp til rengøring, så disse problemer kan undgås.
 2. Færre sygedage: Ved at have regelmæssig og effektiv rengøring fra Aurel, kan I mindske risikoen for sygdom og dermed reducere antallet af sygedage. Dette vil hjælpe med at øge produktiviteten på arbejdspladsen.
 3. Øget jobtilfredshed og produktivitet: Når medarbejdere er glade på deres arbejdsplads, er de også mere effektive. Et godt miljø og rene kontorlokaler er vigtige elementer, der hjælper med at forbedre medarbejdernes velbefindende og produktivitet.

“Vi er gode til vores arbejde og vi fjerner snavs og skidt, så I får et skinnende rent kontor. Jeres medarbejderes arbejdsglæde er vores motivation”.

Kontakt – Få tilbud på erhvervsrengøring i Taastrup!

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Rengøring af erhvervsejendomme dækker over alt fra kontorer, butikker, industrielle bygninger og lokaler til udendørsarealer som parkeringspladser og haver.

Kontorlokaler er ofte en mere kompleks rengøringsproces end private boliger. Det skyldes at der er specifikke krav der skal overholdes, samt at der er et større antal forskellige typer af arealer og overflader, der skal vedligeholdes. Det kræver særlig viden og udstyr for at udføre en professionel erhvervsrengøring.

Prisen for jeres rengøring afhænger af størrelsen af jeres lokaler, samt hvor ofte og hvor meget I ønsker at få rengjort. Kontakt os i dag, så kommer vi ud og måler op, for at give en nøjagtig pris baseret på antal kvm. og rengøringsplan.

For at sikre et godt indeklima, undgå skader på inventar og bygninger, og overholde alle gældende regler, er det afgørende at have en høj kvalitet af erhvervsrengøring. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og en god kommunikation. Ved at få hjælp fra et professionelt rengøringsfirma, slipper I for at bekymre jer om fraværende medarbejdere og ledelse af rengøringsmedarbejdere.

Ja det gør vi, det skyldes at vores rengøringsassistenter bor tæt på Taastrup. Vi kan give jer et meget fleksibelt samarbejde, hvor det også er muligt at vi gør rent udenfor jeres normale åbningstider. Hvis det ikke passer, kan det også lade sig gøre i weekender eller om aftenen.

Vores team er kun bestående af professionelle rengøringsfolk, som alle er stolte af deres arbejde. Vores serviceleder er certificeret af Insta800, hvilket gør processerne mere effektive. Har det jeres interesse, kan vi tilbyde de samme faste rengøringsfolk, der kommer til jeres kontor i Taastrup. Vi tager rengøringen af jeres kontor lige så alvorligt som I gør, og er derfor den perfekte samarbejdspartner.