Hovedrengøring

Med vores centrale beliggenhed udfører vi erhvervsrengøring i København og på hele Sjælland.

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring med stor tryghed, tillid og præcision

Kontorrengøring

Erfarne medarbejdere med Fleksibilitet og faglighed

Hovedrengøring

Dybdegående rengøring, og tryghed og tillid i leverancen

Hovedrengøring

En hovedrengøring kan nogle gange virke som en stor og uoverskuelig opgave, som kræver både tid, energi og ressourcer. Men det behøver faktisk slet ikke være så besværligt. AUREL gør nemlig hele arbejdet for dig, så du kan fokusere på det, som virkelig betyder noget for dig.

En hovedrengøring er helt grundlæggende en nødvendighed, når man færdes i et miljø, hvor der er daglig trafik og mennesker, der arbejder. Vi mennesker arbejder og fokuserer nemlig meget bedre, når vi er til stede i et miljø med et godt indeklima og ikke har en masse støv omkring os. 

Men er en hovedrengøring virkelig nødvendigt? Det er meget simpelt at svare på. Ja, det er det. Støv, skidt og bakterier kan gemme sig overalt – både i skabe, skuffer, afkroge og i højder over 1,8 meter. Det er derfor helt afgørende, at du både afsætter tid og ressourcer til opgaven, så du og dine kolleger igen, kan færdes i et sundt og friskt miljø.

Aurel | Professionel Erhvervsrengøring på Sjælland

En god hovedrengøring sikrer et langt høje rengøringsniveau

En helt essentiel del af det at færdes i et miljø med mange mennesker er, at der en gang imellem bliver gjort rent i alle kroge og på alle flader.

Vi anbefaler altid, at der udføres en hovedrengøring minimum en gang om året, så du altid er garanteret ordentlige forhold for dig og dine kolleger. Støv, snavs og bakterier kan have mange negative konsekvenser som åndedrætsbesvær, udløse allergier og skabe et generelt usundt miljø. Selv om det er vigtigt at gøre rent regelmæssigt, er en dybdegående rengøring også nødvendig for at fjerne det snavs og de bakterier, der har ophobet sig over tid. Det er en opgave, som vi gerne vil varetage hos AUREL.

Vores dygtigere medarbejdere har mange års erfaring med hovedrengøring af forskellige kontorer, erhvervslokaler og lignende, så du kan trygt vælge os til din rengøringsopgave. Et sundt inde- og arbejdsklima starter med kompetent og grundig rengøring – og netop rengøring har de seneste år vist dig at være vigtigere end nogensinde før.

Stor erfaring med den dybdegående rengøring

Hos AUREL sætter vi en stor ære i vores arbejde. Vi ved godt, hvor vigtigt den gode og dybdegående rengøring kan være for dig og dine lokaler, og vi bestræber os derfor altid på at levere det bedste mulige resultat.

Selvom det tager tid at udføre en god omgang hovedrengøring, så er det hele investeringen værd. Det vil du også hurtigt kunne mærke på dit indeklima, som øjeblikkelig vil fremstå både sundere og mere friskt.

Hos AUREL anvender vi altid de bedste og mest effektive produkter til opgaven, som er så vidt mulig er miljøskånsomme, så du er garanteret det bedst mulige slutresultat. Desuden holder vi os altid opdateret på branchens innovative udvikling samt nye teknikker og produkter. Det er sådan, at vi kan opretholde vores tårnhøje niveau og levere kvalitetsarbejde hver dag.

Tryghed og tillid i leverancen

Når du vælger AUREL til din hovedrengøring, så er du garanteret et stykke arbejde, som er af høj kvalitet. Vores kompetente team leverer hver dag rengøring i topklasse, hvor der er stor fokus på at imødekomme dine behov og ønsker. 

Du er nemlig den vigtigste del af vores arbejde, og vi vil gå rigtig langt for at fuldføre den opgave, som du har bedt om. Derfor ser vi også vores rengøringsopgave som et samarbejde mellem os og dig, så du er sikret det ønskede slutresultat. Det er vigtigt for os, at vi altid har en åben dialog, hvor du føler dig både tryg, set og hørt. Rengøring er meget mere end bare rengøring. 

Vi er på din hjemmebane, og vi vil derfor gerne sikre os, at du føler en tillid til os, når vi kommer forbi. Netop tillid, tryghed og sikkerhed er vores kerneværdier, som vi håber, du også vil få en oplevelse af. Hvis du står og mangler professionel kontor- eller erhvervsrengøring på Sjælland, så er du velkommen til at henvende dig til os, og så tager vi en snak om dine behov og ønsker.

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores team består kun af professionelle rengøringsfolk, der alle har en faglig stolthed for deres fag. Vores serviceleder har Insta800 certificering hvilket er med til at gøre arbejdsprocesserne mere effektive. I kan få de samme faste rengøringsfolk, der kommer ud og gør til jeres kontor i Rødovre rent. Hos os får I en samarbejdspartner, der tager rengøringen af jeres kontor alvorligt - lige så alvorligt som I gør det.

Ja. Fordi vores rengøringsassistenter bor tæt på jeres virksomhed, og kan vi tilbyde jer en super fleksibel erhvervsrengøring - også uden for jeres normale arbejdstider. Vi kan eksempelvis gøre rent hos jer i weekender eller om aftenen.

En god erhvervsrengøring er vigtig for at sikre et godt indeklima og for at forebygge skader på inventar og bygning. Det er også vigtigt for at sikre, at alle regler overholdes til punkt og prikke. Erhvervsrengøring er en tillidssag. God kommunikation og uddannelse giver et godt samarbejde. Som virksomhed slipper I for at bøvle med fraværende medarbejdere, ledelsen af rengøringsmedarbejdere.

Vores forskellige rengøringspakker er billigere end man skulle tro. Prisen på kontorrengøring hos jer afhænger blandt andet af jeres lokalers størrelse, samt hvor tit og hvor meget I ønsker rengjort. Få et skarpt tilbud i dag. Vi kommer gerne ud og måler op så vi præcis ved antal kvm. og rengørigøringsplanen for at give en god pris.

Erhvervsrengøring er den type rengøring, der udføres i og på erhvervsejendomme. Rengøringen kan omfatte alt fra rengøring af kontorer og butikker til rengøring af industrielle bygninger og lokaler. Erhvervsrengøring kan også omfatte rengøring af udendørs arealer såsom parkeringspladser og haver.

Rengøring af kontorlokaler er ofte mere komplekst end rengøring af private boliger, da der er flere forskellige typer af arealer og overflader, der skal rengøres, samt krav der skal opfyldes. Erhvervsrengøring kræver derfor ofte specialiseret viden og udstyr.