Skolerengøring

Med vores centrale beliggenhed udfører vi skolerengøring i København og på hele Sjælland.

Skole- og institutionsrengøring

Institutionsrengøring

I Danmark har vi meget høje standarder, når det kommer til den daglige rengøring af skoler og institutioner. Her færdes hver dag mange mennesker – både børn og voksne – som forventer, at der opretholdes en vis rengøringskvalitet. Der ønskes et præsentabelt og rent miljø, så alle kan befinde sig på skolen eller i institutionen under hygiejniske forhold. Sådan en rengøringsopgave kræver både tid og ressourcer, og det vil vi hos AUREL hellere end gerne være behjælpelige med.

Vi har stor erfaring med rengøring af både skole og institutioner, og vi er derfor i stand til at løfte opgaven. Vores mange år i branchen har sørget for, at hele teamet har kompetencerne til en rengøringsopgave i denne kaliber. AUREL leverer altid rengøring af højeste kvalitet, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget.

AUREL leverer rengøring til både private og offentlige skoler samt institutioner, og vi vil hellere end gerne være din samarbejdspartner.

Aurel | Professionel Erhvervsrengøring på Sjælland

Skolerengøring

Når du vælger AUREL til din rengøringsopgave på en skole eller i en institution, så kan du stole på, at arbejdet bliver udført i overensstemmelse med det aftalte. Ingen rengøringsopgave er ens, og alle vil have forskellige behov – og det har vi stor forståelse for. Derfor ønsker vi også en tæt dialog gennem hele processen, så du får netop det, som du har brug for. AUREL er din solide og stabile rengøringsleverandør, hvor du kan forvente stor fleksibilitet og professionalisme hver gang.

Alle vores medarbejdere er specialuddannede, så de er rustet til at fuldføre enhver form for opgave inden for rengøring. Desuden har alle ansatte hos AUREL et hygiejnebevis, som sikrer dig et endnu bedre slutresultat. Vi er stolte af vores arbejde og det, vi leverer, hvorfor du trygt kan vælge os, hvis du skal have gjort rent på en skole eller i institution.

 
Aurel | Professionel Erhvervsrengøring på Sjælland

Institutionsrengøring

Vi passer på miljøet for både din og vores skyld!

Hos AUREL stiller vi hver dag høje krav til vores arbejde, så vi er sikret, at både dine og dine brugeres samt vores medarbejderes hygiejne- og arbejdsforhold er optimale og af højeste kvalitet.

Derfor har vi hos AUREL også taget en beslutning om, at vi vil anvende så miljøskånsomme produkter som muligt, når vi udfører en rengøringsopgave. Det gør vi bl.a. fordi, det er bedre for vores jord, men i særdeleshed også fordi vi gerne vil passe på dig og vores medarbejdere. Det er også med til at sikre et bedre indeklima for de færdender på skolen eller i institutionen. Desuden anvender vores medarbejdere så lav dosis som muligt samt støvsugere med filtre, så vi passer godt på hinanden.

Stor fleksibilitet og professionalisme

Vi leverer mange forskellige rengøringsopgaver, som altid er skræddersyet til dine behov og ønsker, så vi på den måde kan imødekomme alle vores kunder bedst muligt. Derfor er du også garanteret stor fleksibilitet og levering til tiden, når du vælger AUREL til skole- eller institutionsrengøring. Det er vores mål, at du skal opleve høj kvalitet, en god dialog og et tæt samarbejde, når du vælger os til at udføre din rengøringsopgave.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan være behjælpelige med skole- eller institutionsrengøring, så er du altid velkommen til at kontakte os. Brug kontaktformularen herunder eller ring til os direkte på 70 60 33 55 eller send os en mail på info@aurel.dk

Vi har stor erfaring med både store og små erhvervskunder, hvor rengøringsopgaverne varierer utroligt meget fra kunde til kunde. Du er altid sikret den bedst mulige service og leverance inden for dit budget med AUREL.

Vi glæder os til at høre fra dig og snakke nærmere omkring hvad vi kan tilbyde jer.

Du kan også læse mere omkring Erhvervsrengøring samt kontorrengøring

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Vores team består kun af professionelle rengøringsfolk, der alle har en faglig stolthed for deres fag. Vores serviceleder har Insta800 certificering hvilket er med til at gøre arbejdsprocesserne mere effektive. I kan få de samme faste rengøringsfolk, der kommer ud og gør til jeres kontor i Rødovre rent. Hos os får I en samarbejdspartner, der tager rengøringen af jeres kontor alvorligt - lige så alvorligt som I gør det.

Ja. Fordi vores rengøringsassistenter bor tæt på jeres virksomhed, og kan vi tilbyde jer en super fleksibel erhvervsrengøring - også uden for jeres normale arbejdstider. Vi kan eksempelvis gøre rent hos jer i weekender eller om aftenen.

En god erhvervsrengøring er vigtig for at sikre et godt indeklima og for at forebygge skader på inventar og bygning. Det er også vigtigt for at sikre, at alle regler overholdes til punkt og prikke. Erhvervsrengøring er en tillidssag. God kommunikation og uddannelse giver et godt samarbejde. Som virksomhed slipper I for at bøvle med fraværende medarbejdere, ledelsen af rengøringsmedarbejdere.

Vores forskellige rengøringspakker er billigere end man skulle tro. Prisen på kontorrengøring hos jer afhænger blandt andet af jeres lokalers størrelse, samt hvor tit og hvor meget I ønsker rengjort. Få et skarpt tilbud i dag. Vi kommer gerne ud og måler op så vi præcis ved antal kvm. og rengørigøringsplanen for at give en god pris.

Erhvervsrengøring er den type rengøring, der udføres i og på erhvervsejendomme. Rengøringen kan omfatte alt fra rengøring af kontorer og butikker til rengøring af industrielle bygninger og lokaler. Erhvervsrengøring kan også omfatte rengøring af udendørs arealer såsom parkeringspladser og haver.

Rengøring af kontorlokaler er ofte mere komplekst end rengøring af private boliger, da der er flere forskellige typer af arealer og overflader, der skal rengøres, samt krav der skal opfyldes. Erhvervsrengøring kræver derfor ofte specialiseret viden og udstyr.